Η InterProv είναι σε θέση να :

Δημιουργήσει σύγχρονες, μοναδικές και πάνω από όλα αποδοτικές ιστοσελίδες!

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης σταθερών Η/Υ-laptops-tablets

Φιλοξενήσει τις ιστοσελίδες σας, σε υπερσύγχρονους cloud servers και να δείτε ΑΜΕΣΑ! την διαφορά.

WEB SITE DESIGN


Η ηλεκτρονική παρουσία μιας επιχείρησης στο internet αποτελεί πλέον ένα ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της στην αγορά.

SERVICE H/Y-LAPTOPS


Δίνουμε την καλύτερη λύση γρήγορα, αξιόπιστα και στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

WEB HOSTING


Τώρα η φιλοξενία ιστοσελίδων γίνεται προσιτή σε όλους. Αξιόπιστοι ταχύτατοι Cloud Servers. Πλήρη υποστήριξη Control Panel ( Cpanel ), FTP, POP3, IMAP. Επέλεξε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας η δημιούργησε το δικό σου.

COURIER

Στείλε το χαλασμένο laptop η tablet σου με courier.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινώνησε μαζί μας να σου δώσουμε την προσφορά μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την InterProv σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκεύης αλλά και προώθησης.

More »

Κατασκευή e-shop

Στην InterProv αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων..

More »

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση η τους επισκέπτες που σας φέρνει η ιστοσελίδα σας, μπορούμε να την ανακατασκευάσουμε..

More »

Προώθηση Ιστοσελίδας

Seo με εγγύηση 100%.Επιστροφή χρημάτων αν δεν σας πάμε στα αποτελέσματα της 1ης σελίδας.

More »

SERVICE H/Y-LAPTOPS-TABLETS

Pc Desktop

Η InterProv παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Σταθερών H/Y, Εγκατάσταση Περιφερειακών, Ιντερνέτ και Δικτύων, Αφαίρεση Ιών και αρκετές άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

More »

Laptops

Με πολυετή πείρα στη διάγνωση και επισκευή βλαβών στους φορητούς Η/Υ (laptops) σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκευάσετε η να αναβαθμίσετε τον φορητό σας Η/Υ γρήγορα και σωστά με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

More »

Tablets

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης που μπορεί να παρουσιάσει το tablet σας. Καλύπτουμε τις βλάβες όλων των μοντέλων tablet με λειτουργικό Android η Windows. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις σε κάθε βλάβη tablet, γρήγορα, αξιόπιστα και στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

More »

Λειτουργικό

Εάν αγοράσατε έναν υπολογιστή και θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λειτουργικό σύστημα,  διαθέτετε έναν υπολογιστή και θέλετε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό του σύστημα, σας παρέχουμε τις παρακάτω εργασίες:

More »

WEB HOSTING

Web Hosting

Δημιουργείστε και φιλοξενήστε τις ιστοσελίδες σας, στους υπερσύγχρονους Cloud Servers μας. – Αξιόπιστοι, ταχύτατοι servers με καθημερινή αναβάθμιση

More »

Cloud Hosting

Cloud φιλοξενία είναι η νεώτερη γενιά του web hosting, μέσω του οποίου οι πελάτες είναι σε θέση να μισθώσουν μια εικονικά διαμορφωμένη συστοιχία. Ξεπερνά όλες τις άλλες λύσεις όσον αφορά την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμολόγηση και ευκολία.

More »

Hosting Package

Η επιλογή του πακέτου φιλοξενίας γίνεται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, για αυτόν τον λόγο η InterProv έχει φροντίσει με ευελιξία να σας παρέχει διάφορα πακέτα που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

More »

Hosting Support

Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε διαθέσιμοι στους πελάτες μας όταν το χρειάζονται και όχι μια στιγμή αργότερα. Δεν έχει σημασία πότε θέλετε βοήθεια με το διακομιστή σας, εμείς θα είμαστε εκεί – αυτό είναι υπόσχεση.

More »